SNOWBOARD INSTRUСTORS GAMES

SNOWBOARD INSTRUСTORS GAMES

Snowboard Instructors Games – змагання серед інструкторів Bukovel Ski School зі сноубордингу на гірськолижному курорті “Буковель”.

Проведення змагань серед інструкторів лижної та сноуборд школи «Буковель» (Bukovel Ski School), є хорошою традицією, яка склалася за багато років роботи школи. Інструктори, і хлопці і дівчата завжди з великою серйозність готуються й очікують дані змагання, щоб продемонструвати свій рівень катання та стати кращим серед колег. Тому під час кожного етапу боротьба на запекла і напружена.

Змагання серед інструкторів сноуборд школи – це завжди видовище високої швидкості та майстерності проходження поворотів від справжніх професіоналів.

Перед кожним етапом сноубордисти активно тренуються і готуються показати високий результат. Огранізатори готують, довгу й технічно складну трасу щоби боротьба вийшла цікава.

Призери визначаються за кращим часом подолання траси за сумою двох спроб.

Переможці та призери в кожній категорії нагороджуються грамотами та медалями за підсумками кожного етапу. Переможці та призери за підсумками трьох етапів отримують грошові призи.

Нагородження переможців і призерів у загальному заліку змагань Snowboard Instructors Games відбувається на фінальному корпоративні в честь закриття сезону.