Ski Instructors Games 2018 І етап

Ski Instructors Games 2018 І етап

Змагання серед інструкторів з гірськолижного спорту на гірськолижному курорті “Буковель”.

ДАТА: 10.01.2018
ПОЧАТОК: 9:00
СХИЛ: 5 F
ДИСЦИПЛІНА: GS
УЧАСНИКИ: Інструктори

Змагання серед інструкторів лижної школи – це завжди видовище високої швидкості та майстерності проходження поворотів від справжніх професіоналів.
Проведення змагань серед інструкторів лижної та сноуборд школи «Буковель» (Bukovel Ski School), є хорошою традицією, яка склалася за багато років роботи школи. Інструктори, і хлопці і дівчата завжди з великою серйозність готуються й очікують дані змагання, щоб продемонструвати свій рівень катання та стати кращим серед колег. Тому під час кожного етапу боротьба на запекла і напружена.
Зазвичай учасники змагаються в дисципліні слалом-гігант на трасі 5F.
Боротьба за залікові бали та конкуренція на кожному етапі стає все запеклішою. Лідери намагаються втримати високі позиції завойовані раніше, а всі інші спробують їх обігнати.
На останньому етапі вирішуються переможці і призери в загальному заліку за підсумками всіх трьох етапів. Тому серед лідерів попередніх етапів боротьба завжди напружена та цікава.
Призери визначаються за кращим часом подолання траси за сумою двох спроб.
Переможці та призери в кожній категорії нагороджуються грамотами та медалями за підсумками кожного етапу. Переможці та призери за підсумками трьох етапів отримують грошові призи.
Нагородження переможців і призерів у загальному заліку змагань Ski Instructors Games, відбувається на фінальному корпоративні в честь закриття сезону.